F.C. København holdfoto 1992

I dag har F.C. København 25-års jubilæum

F.C. København blev stiftet den 1. juli 1992, og den dag spillede vi også vores allerførste kamp - en TOTO Cup-kamp på Østerbro Stadion mod Grasshoppers, som vi vandt 2-1 på to mål af Søren Lyng. Siden er det blevet til 20 titler på 25 år og ikke mindst en masse store oplevelser.

Vi begyndte markeringen af 25-års dagen allerede i januar ved det store Kick Off-show i Cirkusbygningen. I foråret kørte vi en række afstemninger om de bedste kampe, bedste mål m.m. gennem de 25 år, og vi gjorde også ekstra meget ud af guldfesten den 28. maj - bl.a. showkampen med FCK All Stars -  for at markere jubilæet på en dag, hvor rigtigt mange kunne være til stede.

Gå til jubilæumssektionen

Her på selve dagen er vi spredt for alle vinde. Spillertruppen er på træningslejr i Østrig, og mange fans er på sommerferie, festivaller m.m. Det afholder os dog ikke fra at markere dagen på forskellig vis, så hold godt øje med FCK.DK og vores sociale medier i løbet af dagen! 

Det er ikke kun klubbens 25-års dag - det er også en mærkedag for alle jer, der støtter klubben i hverdagen og på kampdage. Mange har fulgt med gennem tykt og tyndt i alle årene, og mange er kommet til siden - ingen nævnt, ingen glemt. Tak for opbakningen og tillykke til jer alle med de første 25 år!