Jublende fans i Telia Parken

Hørsholt: En dejlig aften for alle københavnere

Der var en intens stemning og massiv opbakning, da F.C. København onsdag aften spillede sig videre til playoff-kampene til Champions League med en 4-1 sejr over FK Vardar. En kamp, som direktør Anders Hørsholt glædede sig meget over:

“Der blev virkelig leveret både på banen og fra tribunerne, som bidrog stærkt til at give den energi, der var nødvendig for at klare en svær opgave. København rykkede virkelig sammen i går, og det gav en dejlig aften for os alle. Der er noget helt særligt over de europæiske aftener i Telia Parken, og onsdag var bestemt ingen undtagelse. Vi havde håbet på stor opbakning, og den må vi sige, at vi fik. Nu glæder vi os meget over, at vi kan se frem til minimum fire europæiske aftener mere i det efterår, der venter. De betyder meget for alle os, der elsker F.C. København,” siger Anders Hørsholt.

Med sejren er FCK sikret minimum Europa League gruppespil, mens drømmen om endnu en Champions League deltagelse fortsat lever. Dermed er klubben med i det 11. europæiske gruppespil i de seneste 12 år:

“Det er en del af vores identitet at spille international fodbold, så det er et stort mål for os hvert år. Jeg glæder mig især på vores fans og spilleres vegne over, at vi igen har opfyldt det mål, men vi er også en klub, der altid vil mere. Nu vil vi gøre alt, hvad vi kan for også at tage det næste skridt. Vi ved, at det bliver meget vanskeligt, men store udfordringer og svære opgaver er en del af brændstoffet for alle FCK'ere,” siger Anders Hørsholt.

Der er lodtrækning til Champions League playoff-kampene fredag kl. 12. Du kan se det live på TV3sport.dk eller Viaplay, ligesom vi naturligvis bringer reaktioner på lodtrækningen på FCK.DK

Du kan sikre din plads til alle FCKs europæiske kampe med et platinkort. Find mere info på billet.fck.dk