Hjalte Nørregaard

Hjalte Nørregaard bliver midlertidig cheftræner

F.C. København har i dag udpeget Hjalte Nørregaard som midlertidig cheftræner for Superligaholdet frem til en permanent løsning er fundet efter afskeden med Ståle Solbakken.

”Hjalte er FCK'er hele vejen igennem. Han kender klubben, mentaliteten og måden, vi gør tingene på i FCK og vi er meget glade for, at han har sagt ja til at løfte den her opgave. Alle omkring holdet kender Hjalte og han kender dem, og derfor er vi overbeviste om, at han fra første træning kan gå ind og sætte sit præg på tingene og bringe ny energi ind omkring holdet. I den situation, vi står i lige nu, ser jeg det som et kæmpe plus, at vi har Hjalte til at tage over,” siger William Kvist, der er midlertidig sportslig leder i F.C. København.

Hjalte Nørregaard føler sig også klar til at løfte den nye opgave:

”Det er selvfølgelig en trist baggrund at få den her opgave på, men når klubben beder om min hjælp, så er jeg selvfølgelig klar til at træde til. Jeg har enorm respekt for Ståle og de ting, han har præsteret for klubben, og jeg ved, at han har haft masser af dygtige mennesker omkring sig, som jeg kommer til at arbejde sammen med. Samtidig er der er en helt fantastisk gruppe spillere og nu vil jeg bruge al min tid og energi på, at vi sammen står skarpe og tændte på næste søndag mod AaB,” siger Hjalte Nørregaard, der er noteret for 320 førsteholdskampe for FCK og har i en årrække arbejdet i FCKs talentafdeling, de seneste to år som cheftræner på U19-holdet:

”Jeg kender selvfølgelig klubben, spillestilen, staben og spillerne rigtigt godt i forvejen. Jeg kommer ikke til for at lave revolutioner nu og her, men mere arbejde med små justeringer. Jeg har stor respekt for opgaven, men føler også, at jeg har noget at bidrage med, ellers havde jeg ikke sagt ja,” siger Hjalte Nørregaard.

Nørregaard har sin første træning med holdet lørdag eftermiddag kl. 15.00, mens første kamp i 3F Superligaen er mod AaB næste søndag kl. 18 i Parken.