Gregus: Mener ikke jeg rører ham

Gregus: Mener ikke jeg rører ham

Jan Gregus var lettet over at vi fik det ene point, men skuffet over at kammeraterne måtte kæmpe det hjem uden ham på banen de sidste 20 minutter.

- Jeg synes helt ærligt ikke jeg rører ham, men jeg skulle måske have ladet være med at gå ned i ham, for jeg giver dommeren muligheden for at dømme den. Men selvfølgelig er jeg enormt skuffet. Det er forfærdeligt at måtte forlade banen på det tidspunkt, men heldigvis kæmpede de andre fantastisk, så vi fik det ene point alligevel, sagde Jan Gregus efter kampen.

- Jeg synes ikke, jeg var specielt i farezonen efter mit første gule kort i 1. halvleg. Jeg var inde i en del dueller, og nogle vandt jeg, og nogle tabte jeg, men dommeren sagde ikke noget til mig efter den første advarsel, tilføjede han.

Ludwig Augustinsson var en af dem, der måtte kæmpe til det sidste for at sikre krydset, men han var egentlig ikke nervøs til sidst.

- Selvfølgelig ved man aldrig hvad der kan ske, men jeg synes vi holder dem helt fra farlige afslutninger, selv om de pressede på til sidst. Vi talte i pausen om, at vi skulle prøve at køre lidt længere angreb og blive bedre til at beslutte hvornår vi skulle holde i bolden og hvornår vi skulle køre kontra. Og alt lykkedes jo fint, indtil udvisningen, og så blev det selvfølgelig mest et spørgsmål om at forsvare sig, sagde Ludwig.

Zanka glædede sig over pointet, men ville dog ikke smile over hele 5-øren i aften:

- Vi mente på forhånd, at vi ville have gode muligheder, hvis vi spillede en fejlfri kamp. Det gjorde vi så ikke, men vi kæmper, får et point og er godt med i kampen indtil udvisningen. Jeg synes vi var bedst, og er ærgerlig over, at vi får udvisning – men den slags sker. Vi får kæmpet det ene point i land, og jeg havde været skuffet, hvis ikke vi havde fået et point. Vi laver en fejl, og den slags straffes her – den var den måske ikke blevet i Superligaen. Det er svært at smile over hele 5-øren, og vi må mane til besindighed, for vi har trods alt kun har fået et point. Det var hårdt til sidst, men vi får kæmpet os igennem kampen, og det er en dag, hvor man kan være rigtig stolt af at være FCK’er, sagde Zanka.