Corner: Kunne være gået begge veje

Corner: Kunne være gået begge veje

Målscorer Andreas Cornelius var som sine holdkammerater meget glad for resultatet, men ville ikke tale om at det uafgjorte resultat var en sensation:

- Nej, så skulle vi nok have vundet. Men vi spiller en god kamp, og kampen var helt åben og kunne være gået begge veje, indtil det røde kort. Ved målet tager jeg den ned med brystet, får den retur og header den så ind. Jeg er nok bare skarpere med hovedet end med fødderne... Men Porto var gode, og det var hårdt til sidst, hvor de virkelig presser os i bund, hvilket jo nok er naturligt, når vi er en mand i undertal.

Træt var kaptajn Delaney også, men ligesom de andre fint tilfreds med aftenens udbytte:

- Jeg er træt, men er fint tilfreds. Det er et rigtig godt resultat, specielt nu når Club Brugge tabte til Leicester. Jeg er involveret ved deres mål, hvor jeg laver en fejl og de slår så en fin pasning. Det må selvfølgelig ikke ske. Vi laver et par fejl, der giver dem et par chancer, men jeg synes vi spiller en fin kamp, og ros til vores midterforsvar. Jeg synes, vi var defensivt gode en mand i undertal, og vi stod godt. Jeg var egentlig ikke nervøs til sidst, men der skal så lidt til før de scorer. Nu venter Brugge næste gang, og hvis vi vinder den kamp, er vi nået rigtig langt!