God moral og fight sikrer pointet

God moral og fight sikrer pointet

Youssef Toutouh 
 - Det var en hård kamp, men selvom vi er 10 mod 11 i lang tid, formår vi alligevel at komme frem til chancer, blandt andet har Nicolai et par gode muligheder. Men vi knoklede på benhårdt – og ud over det ene point, er der en masse andet vi kan tage med fra dagens kamp. 

Nicolai Jørgensen 
 - Det er ærgerligt vi ikke får scoret et par mål i 1. halvleg, der havde vi nogle store chancer. I 2. halvleg er det selvfølgelig svært med 10 mod 11, men vi står godt – og så får vi hivet det ene point i land via hård fight. 

Mathias ’Zanka’ Jørgensen 
 - Det var en god kamp, men selvfølgelig blev det sværere efter at Federico Santander fik sit røde kort. Men selvom vi er nede med en mand, formår de blot at komme frem til en chance – og det er da tilfredsstillende at få endnu et clean sheet. Decideret glad for det ene point er jeg ikke, for jeg er kun glad når vi vínder. 

Stephan Andersen 
 - Vi leverer en udmærket kamp, og på trods af, at vi er 10 mod 11 i minimum 35 minutter, står vi distancen og afholder dem næsten fra chancer. Ronnie Schwarz kommer til en enkelt chance – men bortset fra den, er jeg OK tilfreds. 

Mikael Antonsson 
 - Vi spiller en god 1. halvleg, de første 40 minutter i hvert fald, og giver kun små chancer væk i løbet af kampen. Efter udvisningen bliver det svært, men de har jo blot en enkelt chance. Det er naturligvis svært at vinde med 10 mand, men vi viser god moral og fight igennem samtlige 105 minutter…