FCK-fans i Parken

Fuld kapacitet mod OB

Med de seneste lempelser af Covid-19 restriktionerne kan vi nu se frem mod en start på 3F Superliga-foråret med mulighed for fuld tilskuerkapacitet til kampene, mens der for nuværende fortsat er krav om coronapas:

Jacob Lauesen: Det er meget glædeligt
”Det er naturligvis meget glædeligt, at vi kan arbejde ud fra, at vi har fuld kapacitet på tribunerne i forårssæsonen," siger direktør Jacob Lauesen.

"Vi oplevede i efteråret en kæmpe interesse for at komme til fodbold i Parken, og vi har stor tiltro til, at den tendens vil fortsætte. Nu er der ikke begrænsninger i sigte i forhold til, hvor mange vi må lukke ind, og det er meget positivt."

I foråret var tilskuergennemsnittet vores kampe i Parken på 21.057, selv om sæsonens to første kampe var med restriktioner:

”Vi har et mål om at ende på et gennemsnit på over 20.000 til hjemmekampe i 3F Superligaen denne sæson, og da der traditionelt er stor interesse for kampene i foråret, så er det absolut realistisk," fortsætter Jacob Lauesen.

>> Husk - udsalget i Fanshoppen er i fuld gang

Den stigende interesse ser ud til at fortsætte
"Det er stadig for tidligt at sige, hvor mange der kommer til premieren mod OB, men vores foreløbige tal, viser at tendensen til en stigende interesse, sammenlignet med tidligere sæsoner, fortsætter. Det er utroligt glædeligt ovenpå nedlukninger og vintermørke, og vi glæder os helt vildt til at se folk herinde igen.”

”Derby er fortsat den største kamp, men vi så i efteråret, at kampene mod FC Midtjylland og AGF har vokset sig meget, meget store. FC Midtjylland-kampen havde det højeste tilskuertal af alle, mens AGF havde flest udefans i Parken."

OB forventer også, der kommer mange
"Her i foråret starter vi hjemme mod OB, og vi tror virkelig også, at det er en kamp, der har potentiale til at blive stor. Vi hører også fra Odense, at de forventer, at der kommer mange i Parken den 20. februar,” slutter Jacob Lauesen.

- - - - - -

Du kan sikre dig plads til forårets første hjemmekampe her - eller en fast plads i Parken med kort eller abonnement.