Flere end 16.000 allerede klar til næste sæson

Vi har allerede rundet 16.000 F.C. Københavnere, der har sikret sig en plads i Parken til den nye sæson ved at købe sæsonkort eller have et abonnement.

Den seneste sæson satte vi ny rekord i 3F Superliga for det højeste tilskuersnit på hjemmebane med 24.262 i gennemsnit. Samtidig var salget af sæsonkort og abonnementer rekordhøjt, men den rekord kan meget vel stå for fald allerede i den nye sæson:

”Vi oplever en enorm interesse for at være en fast del af oplevelsen i Parken, når F.C. København spiller her. Den interesse ser ikke ud til at blive mindre i næste sæson, hvor vi har nogle store europæiske oplevelser i udsigt,” siger direktør Jacob Lauesen.

”Vi ser både, at fans, der har været her i lang tid, fortsætter, og  vi ser virkelig mange nye, der vælger at blive sæsonkortholdere og abonnenter."

"Det er super positivt for os, og det glæder os, at vi på banen, på kontorerne og på tribunerne sammen har skabt den udvikling.”

Der er frist for gentegning af sæsonkort tirsdag d. 31. maj klokken 23.59, og du har mulighed for at skrive dig på venteliste til de frigivne pladser på C-tribunen her.

Her kan du læse mere om mulighederne for at sikre dig et sæsonkort eller et abonnement til FCKs hjemmekampe.