VI ER
F.C. KØBENHAVNERE

På kampdagen kulminerer det i Parken, hvor vi samles om de store øjeblikke.

Vi deler glæden når vi vinder og mærker, hvor meget det betyder, når vi lider de bitre nederlag.  
Med løven på det stolte bryst går vi forrest for klubben og byen. På kampdage og alle andre dage.  

Ung som gammel. Kvinde som mand. Nedre C som Familietribunen. Fan som spiller. 

Vi er F.C. Københavnere 

billet.fck.dk

Hvilken tribune passer til dig? Der er plads til alle i Parken!

F.C. København har plads til alle og alle måder at gå til fodbold på. Du kan få sæsonkort og abonnement til de tribuneafsnit, der passer lige netop til dig og den måde, du vil opleve kampen og stemningen på. 

Nedre C - Her skal du finde din plads, hvis du vil være en del af en stående opbakning blandt et fantastisk udpluk af alle typer københavnere. Nedre C er en ikonisk fantribune, der passioneret har støttet holdet siden 1995.

>>> Se mulighederne for at få din faste plads på Nedre C

Sektion 12 - Her står de aktive fans, og her bliver de berømte tifoer udfoldet. Sektionen står op under hele kampen og støtter holdet massivt, så er du klar på at synge med – og virkelig blive revet med – så er det her, du skal stå. Tribunen er på nuværende tidspunkt udsolgt for abonnement/sæsonkort pladser, og der er derfor oprettet venteliste her

>>> Se mulighederne for at blive en fast del af den fantastiske stemning på Sektion 12

Familietribunen - Her får københavnske familier en god oplevelse for både børn og voksne. Der er altid underholdning for de yngste F.C. Københavnere med autografer, selfies, fodbolddart, PlayStation, konkurrencer og andre fede aktiviteter, samt mulighed for at spise i den hyggelige Klub Leo Lounge med hele familien før kickoff. 

>>> Se mulighederne for at blive en fast del af de gode oplevelser på Familietribunen

Øvre C - Her har du det gode overblik over spillet på banen samt en fast, nummereret siddeplads. Her sidder masser af inkarnerede FCK-fans, der sætter pris på nogle af Parkens bedste pladser med det fantastiske udsyn.

>>> Se dine muligheder for at få din faste plads på Øvre C

Øvre A - NYHED - Det er igen muligt at sikre sig fast plads på A-tribunens eftertragtede langsidepladser. Her sidder du med et perfekt udsyn over kampen og alle fantribuner.

>>> Se dine muligheder for at få din faste plads på Øvre A

billet.fck.dk