Viktor Fischer

Fischer: Vi skal være fuldstændig klar på søndag

Søndag kl. 16 møder vi Hobro, som vi tabte til for to måneder siden, og siden har de ikke vundet i 3F Superligaen.

"En kamp mod F.C. København er altid en stor kamp. Sådan er det, uanset hvem vi møder i ligaen, og det vil det også være for Hobro på søndag," siger Viktor Fischer efter tirsdagens træning på Nummer 10.

"Vi undervurderer dem bestemt ikke, for de har jo et ganske udmærket hold og en stærk fysisk trup, som kan volde problemer. Det kræver, at vi er fuldstændig klar og ikke synker ned på et niveau, der bare tilnærmelsesvis var så lavt som det, vi viste i Herning. Vi ser frem til på søndag, men der er stadig nogle ting, vi skal have vendt om kampen i Herning, og det tager vi, når alle er tilbage fra landshold på torsdag."

"Der var nogle ting, der ikke må ikke kunne ske for F.C. København, og som vi ikke kan tillade os for vores kultur, og det er bl.a. det vi skal have snakket færdigt om. Men når vi går på banen på søndag, er den ude af hovederne, og så skal vi være klar til igen at præstere, som vi gjorde inden FCM-kampen."

Fede kampe forude - men én ad gangen
"Vi ved godt, at fansene glæder sig til nogle rigtig fede kampe i den kommende periode med et DERBY og en Malmö-kamp, men kampene bliver jo ikke lige så fede, hvis ikke vi vinder vores andre fodboldkampe. Så også derfor skal vi ud og præstere godt på søndag og slå Hobro, så DERBY får en ekstra stærk betydning."

"Vi vil selvfølgelig også gerne videre fra Europa, men vi er nødt til at tage en kamp ad gangen og starte med Hobro," understreger Viktor, der selvfølgelig også glæder sig over den danske EM-kvalifikation i går.

"Jeg er superglad for, at Danmark er med! Det bliver en kæmpe oplevelse for hele nationen at få EM på hjemmebane, og det er rigtig stærkt gået af holdet, og jeg har også sendt et par hilsner til nogle af gutterne," slutter Viktor Fischer.


>> Find din plads til Hobro-kampen her