Karlo Bartolec

Ståle: Efter 0-1 vidste vi, at det blev svært

Efter den spinkle 2-1-sejr over Hobro havde Ståle disse kommentarer:

"Når vi spiller på en bane som den vi har, så ved man, at det første mål bliver utroligt vigtigt. Vi havde selv to-tre gode chancer inden de kom foran, og havde vi scoret på en af dem, var det blevet en helt anden kamp. Men efter de kom på 1-0, så vidste jeg, at der ventede os en meget svær kamp. For Hobro er så gode organisatorisk, det har de vist her, men også på udebane mod fx FC Midtjylland".

"Vores 1. halvleg var egentlig godkendt, men vores 2. halvleg var en smule svagere. Vi manglede lige det sidste, for at få det hele til at hænge sammen, og vi var nok en smule for utålmodige i vores spil".

Men hverken spillerne eller trænerstaben gav op, og til allersidst kom belønningen i form af et par mål af Pieros Sotiriou:  

"Ja, vi blev ved med at presse på, og til sidst i kampen blev vi bedre til at mixe vores spil, blandet andet ved at spille op på N’Doye. De var ikke så gode på backerne, så vi kom til en del indlæg, og så blev det afgørende, at vi sendte Pieros ind til sidst – og det mål han lavede til 1-1, det er jo fantastisk. Samtidig også en stor ros og tak til Kalle, for ved stillingen 0-1 præsterede han jo en matchvindende redning".

>>>SIDSTE UDKALD FOR EN PLADS PÅ SEKTIONEN TIL DERBY!