Fischer før søndag: Tror på endnu en fantastisk sæson 

Snart går det løs igen. På søndag kl. 16 åbner vi sæsonen med en udekamp mod OB, og Viktor Fischer glæder sig til at tage fat på titelforsvaret. 

”Sidste sæson var der et stort pres på os fra start, fordi vi skulle ud og revanchere en dårlig sæson. I denne sæson bliver presset anderledes, fordi vi skal ud og vise os som et mesterhold, og fordi alle vil slå mestrene. Men vi er klar til som altid at leve med presset, og jeg tror, at det kan blive endnu en fantastisk sæson,” siger Viktor Fischer.

>> Tilskuerinfo til kampen

Sammen med resten af holdet har han været igennem godt tre ugers opstart inklusive en træningslejr og fire træningskampe. Nu ser han frem til, at der igen bliver noget på spil.

”Der er nogle elementer, som helt automatisk vender tilbage, når sæsonen begynder, og der er point på spil. Det er adrenalinen, og det er motivationen, som bare er anderledes, når det gælder noget. På søndag vil vi vinde for en enhver pris,” siger Viktor Fischer, som også glæder sig til et gensyn med fansene.

”Det bliver fantastisk, og Odense er et af de steder, hvor der altid er en masse københavnere, som leverer en solid støtte. Så det ser vi rigtig meget frem til, og vi glæder os til forhåbentlig at give dem og os en god start på sæsonen,” siger Fischer. 

>> Bliv klar til den nye sæson med et sæsonkort eller abonnement