FCK Profil – din nye adgang til Byens Hold

Med lanceringen af FCK Profil tager vi hul på arbejdet med, at du som FCK-fan kun skal bruge ét login til vores FCK-platforme.

Tilpas din profil, så du får lige nøjagtigt det ud af din fodboldklub, som du gerne vil have. Opretter du en FCK Profil nu, er du med i lodtrækningen om en VIP-tur for to personer til en europæisk udekamp!

>> Opret din FCK Profil her

Flere fordele og en skræddersyet oplevelse med en FCK Profil
I dag præsenterer vi første version af den nye FCK Profil. FCK Profil giver dig nem adgang til f.eks. billet.fck.dk og det nye fckfanshop.dk.

Og det er kun startskuddet, for i fremtiden tilføjer vi flere systemer til FCK Profil, som du finder via profil.fck.dk

Brug samme mailadresse som på din billet-profil og få let adgang til dine fordele
Særligt for sæsonkortholdere og abonnenter opfordrer vi til at bruge samme e-mail, som er tilknyttet dit produkt på billet.fck.dk. Dette vil give dig nem og hurtig adgang til dine fordele, som eksempelvis brug af e-cash og rabat på fckfanshop.dk, samt direkte adgang til dine produkter på billetsitet. 

Alle aktive billet-profiler (som eksempelvis sæsonkortholdere og abonnenter), der ikke har oprettet en FCK Profil manuelt, vil i den kommende tid blive kontaktet med henblik på aktivering af deres FCK Profil. 

OBS: Du beholder din eksisterende profil på billet.fck.dk for nu. Den skal du benytte for at købe billetter, sæsonkort, lave ændringer i dit abonnement, se Loyalitetspoint og lignende. 

>> Opret din FCK Profil nu og vind europæisk VIP-Away for to!

Sæsonkort-fordele og nyt fckfanshop.dk
Sæsonkortholdere og abonnenter kan med en FCK Profil også tilgå deres sæsonkort-rabat online, ligesom at Platinkortholdere kan se deres e-cash-saldo og betale med denne, når de logger ind med FCK Profil på Fanshoppens nye webshop.

Hold dig – og os – opdateret
Med FCK Profil kan du nemt opdatere dine data, så du får lige præcis den direkte kommunikation fra os, som du ønsker.

Du kan også hurtigt opdatere dine informationer, f.eks. adresse og telefonnummer, så du ikke misser relevant information om dit sæsonkort eller lignende.

Vi udvikler videre på FCK Profil og hører gerne fra dig!
Tanken bag FCK Profil er, at du som F.C. Københavner kun skal holde styr på ét login, der giver dig adgang til alle nuværende systemer - og nye systemer, som f.eks. en ny FCK-app i fremtiden.

>> Vind en europæisk udebanetur for to - opret en FCK Profil i dag

Vi lancerer i dag første version af FCK Profil, men vi udvikler videre på systemet og integrationerne, så du får endnu flere fordele. For eksempel en funktion arbejder vi som noget af det første på en funktion, der giver mulighed for visning (og dermed scanning) af billetter og sæsonkort/abonnement via FCK Profil.

Har du feedback/input, så kontakt os endelig på profil@fck.dk

Vind en europæisk VIP-udebanetur for to!
Ved lanceringen af FCK Profil kører vi også en konkurrence, hvor alle der opretter en FCK Profil senest den 28. februar 2022 kl. 15:00, er med i lodtrækningen om en VIP-tur for to personer til en europæisk udekamp.

Turen inkluderer fly tur/retur, hotel, kampbilletter, VIP-middage og meget mere.

Alt du skal gøre for at være med i lodtrækningen er at oprette en FCK Profil på profil.fck.dk senest den 28. februar 2022 kl. 15:00. Har du en profil på billet.fck.dk (som eksempelvis sæsonkortholdere og abonnenter har), så husk som nævnt at benytte samme mailadresse til din FCK Profil, som på din i forvejen eksisterende billet-profil.

Vi finder en tilfældig vinder efter den 28. februar 2022 kl. 15:00 og kontakter vinderen af de to pladser umiddelbart efter via e-mail. Værdien af præmien er ca. 30.000 kr.!

>> Klik her for at oprette en FCK Profil

 

Spørgsmål & svar om FCK Profil

 • Hvordan opretter jeg en ny FCK Profil? 
  Vil du gerne i gang med det samme, kan du sagtens oprette en FCK Profil allerede i dag. Husk i denne forbindelse at benytte samme mailadresse, som du bruger på billet.fck.dk, hvis du har en aktiv billetprofil, for på den måde at opnå dine fordele. Uanset om du har en profil på billet.fck.dk, kan du oprette en FCK Profil via linket her.

  Har du en profil på billet.fck.dk, så opretter vi automatisk en FCK Profil til dig i løbet af den kommende tid, men du skal stadig bekræfte den og oprette en adgangskode, før den er aktiv. Vi sender dig en mail med mere information og link til bekræftelse og oprettelse af adgangskode. Alt dette sker selvfølgelig kun, hvis ikke du selv opretter en FCK Profil i mellemtiden.
   
 • Bliver min nuværende profil på billet.fck.dk overført til en FCK Profil?
  Uanset om du opretter en FCK Profil eller ej, vil du fortsat beholde din profil på billet.fck.dk. Billetprofiler er endnu ikke overført til FCK Profil, og derfor skal du oprette din FCK Profil manuelt. Den kommende tid vil dette dog ske med henblik på nem oprettelse af adgangskode via den e-mail. Du undgår naturligvis denne del ved at oprette dig med det samme.  
   
 • FCK Profil siger, at min e-mail allerede er i brug, når jeg forsøger at oprette en bruger - hvad gør jeg? 
  Det skyldes, at du allerede har en FCK Profil – enten har du oprettet den, og ellers er din billetprofil blevet importeret fra billetsystemet. Du får adgang til din FCK Profil ved blot at trykke på ”glemt din adgangskode?” inde på FCK Profil login-siden, og så får du en ny mail om oprettelse af adgangskode.
   
 • Forsvinder min profil på billet.fck.dk, når jeg opretter en FCK Profil?
  Nej, den kører videre, for det er ikke alt, du kan klare via FCK Profil her i begyndelsen - så du har stadig også din profil på billet.fck.dk.
   
 • Hvor ændrer jeg mine oplysninger, f.eks. hvis jeg flytter?
  Vigtige oplysninger som navn, telefonnummer, adresse mv. skal du rette via din FCK Profil. Kun på den måde har vi de rigtige oplysninger på dig, når vi skal kontakte dig. Du kan som altid få hjælp via kundeservice@fck.dk, hvis du møder udfordringer undervejs.
   
 • Er Away Kort med i FCK Profil?
  Nej, Away Kort er ikke med i FCK Profil, men det kan blive en del af løsningen i fremtiden.
   
 • Virker min nye FCK Profil med VoresKBH app'en?
  Nej, for da vi er ved at se på en helt ny FCK-app, har vi ikke prioriteret en integration med den nuværende VoresKBH-app. Er du logget ind i app'en i dag, kan du dog sagtens fortsætte med at bruge appen, som du plejer (scanning af sæsonkort mv.). Opretter du en FCK Profil med samme e-mail og password som på din nuværende profil på billet.fck.dk (som dermed også er det, du bruger i app'en), vil du fortsat kun skulle huske det ene login. Opretter du derimod en FCK Profil med ny(t) e-mail og/eller password, skal du stadig bruge dit nuværende billet-login i VoresKBH app'en. Som skrevet ovenfor, arbejder vi også på en funktion på FCK Profil, der giver mulighed for at vise/scanne sæsonkort/abonnementer og billetter, præcis som du har det i VoresKBH app'en i dag.
   
 • Kan jeg se mine loyalitetspoint i FCK Profil?
  Nej, loyalitetspoint er ikke med i FCK Profil endnu, så dem kan du stadig kun se på din profil på billet.fck.dk. Men det kan blive en del af FCK Profil i fremtiden.
   
 • Hvor kan jeg finde FCK Profil siden?
  Du finder FCK Profil på profil.fck.dk
   
 • Hvor giver jeg feedback, forslag og rettelser til FCK Profil?
  Kontakt os venligst profil@fck.dk.
   
 • Hvor kan jeg få hjælp til brugen af FCK Profil?
  Kontakt os venligst på på profil@fck.dk