Udsigt over Parken

Forårspremiere: 25.000 har nu sikret sig plads

F.C. Københavnerne glæder sig til at komme til fodbold i Parken igen! Flere end 25.000 har nu sikret sig en plads til forårspremieren mod OB d. 20. februar kl. 18.00.

Under 500 pladser på Sektion 12 øvre og Øvre C
Sektion 12 nedre er udsolgt, mens der er under 400 ledige pladser tilbage på Sektion 12 øvre.

Nedre C er ligeledes udsolgt, mens der er cirka 500 ledige pladser tilbage på Øvre C.

Derfor forventer vi, at begge tribuner bliver udsolgt til kampen. På Familietribunen er der også kun få hundrede pladser tilbage.

Jacob Lauesen: Usædvanlig stor interesse
”Vi er meget stolte af at opleve den store opbakning, der skyldes en fælles indsats på banen, på tribunen og på kontorene," siger direktør Jacob Lauesen.

"Det giver os al mulig tro på et rigtigt flot forår tilskuermæssigt, og målet er at slutte med over 20.000 i snit til vores Superligakampe i Parken, selvom vi indledte sæsonen med restriktioner."

”Det er en usædvanlig stor interesse, vi oplever for at komme i Parken til forårspremieren, og det er naturligvis meget, meget positivt. Vi er fortsat lige tilbageholdende om, hvordan vi forventer tilskuertallet bliver, da vi ganske enkelt ikke har data, vi kan sammenligne med, fordi kurverne og tallene omkring den her kamp er langt højere, end vi normalt ser i februar."

Brug den adgang - eller giv den videre
”Vi er ikke i tvivl om, at der kommer rigtigt mange i Parken, men det afgørende er selvfølgelig, hvor mange, der benytter den plads, de har sikret sig til kampen."

"Her er vores sæsonkortholdere meget væsentlige, for hvis de sørger for, at deres plads bliver fyldt enten af dem selv eller en anden, så får vi et rigtigt flot tilskuertal, og det er i sidste ende det, der tæller og har stor betydning for oplevelsen."

"Derfor opfordrer vi alle til at bruge deres adgang eller at udnytte de muligheder, vi har for at de kan give deres plads videre til en anden ved at udlåne deres kort eller frigive pladsen,” siger Jacob Lauesen.

Der er fortsat masser af gode ledige pladser til kampen. Du kan finde din HER.