FCK INSIDE rykker i KB Hallen

Når vi d. 18. januar afholder F.C. København INSIDE, så bliver det i nye flotte rammer. Vi har nemlig fået æren af at afholde vores arrangement i den genopførte KB Hal. Det betyder, at FCKs fans får en unik mulighed for at være blandt de allerførste gæster til det første store event i den smukke, nye hal.

Vi er også i fuld gang med at strikke et interessant program sammen, hvor vi allerede nu kan sige, at vi vil præsentere den strategi, som FCK kommer til at arbejde efter i de kommende år, for jer. Vi vil traditionen tro også have masser af tid til at snakke om det sportslige før det spændende forår, der venter os med besøg fra truppen og Ståle Solbakken. Vanen tro vil en stor del af det være båret af spørgsmål fra jer, så det bliver en aften med masser af snak og debat om vores klub.

Vi vil løbende frem mod d. 18.1 fortælle mere om programmet, og hvad man kan se frem til. Dørene åbner kl. 17.30. 

Billetinfo
Vi har flere pladser, end vi har haft de tidligere år til FCK INSIDE, men vi forventer også en større efterspørgsel. Derfor får vores sæson- og abonnementkortholdere mulighed for at skrive sig op til en plads som de første.

Du kan skrive dig op frem til mandag 7. januar kl. 16.00. Herefter fordeler vi billetterne efter det samlede antal lifetime-loyaltypoints. De med flest point får tilbudt 1 billet pr. kortholder. Det er gratis at skrive sig op og gratis at deltage i FCK INSIDE.

>> SKRIV DIG OP HER

Hvis der fortsat er ledige pladser efter det, så vil de blive udbudt til de øvrige FCK-fans.

Vi glæder os meget til at se jer!