Victor Froholdt

FCK forlænger med 16-årige Victor Froholdt

F.C. København har forlænget kontrakten med den 16-årige offensivspiller Victor Froholdt frem til udgangen af 2025.

”Victor er en taktisk dygtig spiller, der er løbestærk og med en stor fysisk kapacitet. Han har en rigtig god mentalitet rent træningsmæssigt, hvilket kommer til udtryk i en stor lyst til at udvikle sig,” siger udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen og fortsætter:

”Han er målrettet og ambitiøs, og tog allerede i efteråret skridtet fra U17- til U19-holdet. Og indenfor de kommende år skal vi sammen løfte ham videre til det næste skridt, så han forhåbentligt kan tage turen hele vejen op på førsteholdet,” lyder det fra udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen.

Froholdt scorede 11 gange i U17-ligaen i efteråret, inden han blev rykket op på U19-holdet, som han nettede en enkelt gang for i U19-ligaen inden vinterpausen. Han er desuden noteret for fem kampe i UEFA Youth League.

”At underskrive en ny kontrakt med FCK er kæmpestort, og noget jeg har arbejdet for længe. Jeg har aldrig villet noget andet, for træningskulturen er i særklasse i klubben, så man udvikler sig hver dag, og bliver bedre takket være gode trænere og gode medspillere,” siger Victor Froholdt.

Offensivspilleren, der både kan spille centralt på midtbanen og på kanten, kom til hovedstaden som 12-årig fra Vallensbæk, og ser frem til flere år på Frederiksberg:

”Jeg var ramt af skader i næsten hele 20/21-sæsonen, hvor klubben alligevel bakkede mig op og hjalp mig tilbage, hvilket jeg er taknemmelig for. 2022 har været et godt år for mig personligt, hvor jeg har udviklet mig meget, og det glæder jeg mig til at fortsætte med fremover. I første omgang skal jeg arbejde med mit mellemrumsspil og mine tekniske færdigheder, og jeg skal blive bedre én mod én, så jeg kan bidrage med endnu flere mål og assists,” slutter den unge U19-spiller.
 
Facts:

Navn: Victor Froholdt
Født: 25. februar 2006
Tidligere klubber: Vallensbæk IF
8 U-landskampe for Danmark