Jul i Fanshoppen

Fanshoppen juler derudaf

Julegaver, mandelgaver, vært- & værtindegaver, pakkelegs-gaver, nytårsgaver... der er altid meget, der skal shoppes her i julemåneden, og hvis du mangler gave-ideer, er der masser af muligheder for at finde noget til børn og voksne i Fanshoppen!

Der er både særlige julevarer (trøjer, krus m.m.) og alt det sædvanlige på hylderne og bøjlerne. Og der er selvfølgelig også mulighed for at give et gavekort til brug i Fanshoppen.

Torsdag er der som sædvanlig åbent lige til kick-off mod FC Sheriff - og igen efter kampen.

Jul i Fanshoppen


Brug din E-Cash
Hvis du er sæsonkortholder, så tjek lige om du har fået brugt den E-Cash, der "følger med" kortet! December er dyr nok i forvejen, så måske kan du redde lidt af julebudgettet ved at bruge det, du har stående. 

Kaffe med Tom
Husk også, at du på lørdag kan kombinere gaveindkøbene med at drikke en kop kaffe med Tom Høgli og sige farvel til vores sympatiske back, der nu vender hjem til Norge.

Webshoppen
Hvis du ikke har tid eller mulighed for at komme forbi shoppen på Øster Alle, kan du handle 24/7 i webshoppen - og du kan bestille helt frem til 21. december, kl. 10 og nå at få dine varer inden jul. Ved køb over 799,- er fragten endda gratis. Og skulle der være behov for at bytte en julegave, kan det klares indtil 8. januar.
 

Jul i Fanshoppen