Fans tilbage på stadion fra 21. april

Folketingets partier er i nat blevet enige om at genåbne for tilskuere i 3F Superligaen fra d. 21. april under den såkaldte Superliga-ordning, der tillader klubberne at have tilskuere til kampene opdelt i sektioner med højest 500 personer i hver mod fremvisning af coronapas. En beslutning, der vækker stor begejstring;

”Det er fantastiske nyheder. Vi har arbejdet på det her i månedsvis, og vi skylder også at give politikerne kredit for at vise os tilliden, og belønne den seriøsitet dansk fodbold er gået til den her udfordring med,” siger Direktør i FCK, Lars Bo Jeppesen og fortsætter:

”Vi glæder os helt vildt til at have fans tilbage i Parken. Vi har savnet dem helt vildt meget, og uden fans på stadion giver det, vi laver ikke mening. Derfor er det et meget stort og vigtigt skridt for os, at vi nu kan begynde at arbejde hen mod at fylde Parken igen. Vi kommer til at gå med opgaven lige så grundigt, som vi hele tiden har gjort og målet er at vise, at vi kan løfte opgaven og arbejdet mod, at vi kan åbne for endnu flere hurtigst muligt,” siger Lars Bo Jeppesen.

Beslutningen betyder, at der kan komme tilskuere i Parken til FCKs sidste tre hjemmekampe denne sæson mod AGF, Brøndby og FC Midtjylland.

Der vil senere i dag komme mere information om fordelingen af de tilgængelige pladser til kampene.