Rasmus Falk

Falk: Vi har vist mange gode ting, men kan stadig bygge på

Efter en lille måneds tid på træningsbanen efter vinterpausen er vi nu godt i gang med den næstsidste fase, inden det går løs i Superligaen. Efter træningslejren i Portugal venter jo også en uge i København, hvor de sidste ting skal pudses af.

Der er bygget på dag for dag, og vi bad Rasmus Falk sætte nogle ord på, hvad de næste skridt kan være i forberedelserne.

"Vi har trænet fint derhjemme i januar og spillet nogle udmærkede træningskampe, men selvfølgelig er der stadig ting, vi skal bygge på og forbedre hernede, og det er der også planer for. Så forhåbentlig kan man se fremskridt fra kamp til kamp, så vi står knivskarp, når vi starter i Silkeborg."

>> Se alt FCK-indhold fra træningslejren her

Udnytte flere chancer
"Mere konkret handler det for eksempel om at blive mere effektive og bedre til at udnytte vores chancer," uddyber Falk.

"Jeg synes, der har været rigtig mange gode mønstre i vores spil i de første kampe, men vi skal også til at score nogle flere mål. Vi har jo haft chancerne, for vi skabte det vi skulle mod AGF, og i Leverkusen skabte vi også nogle fine ting. Så det vil da være dejligt, hvis vi også kan begynde at score nogle flere mål."

"Der er da også andre elementer i spillet, vi kan forbedre, men jeg synes også, at vi allerede har vist mange gode ting. Vores presspil sidder godt, og jeg synes også, at vi ser komfortable ud med bolden, men også på de områder kan vi hele tiden lægge på, og det er det, vi træner på hver dag hernede."

"Der er jo rigtigt lækkert hernede med vejret og banerne, og selv om solen skinner, er det ikke ulideligt varmt at træne hernede, som det f.eks. kan være i Østrig midt om sommeren. Men nu skal vi jo også spille tre kampe om aftenen, hvor det hurtigt bliver køligt, når solen er væk, så det vil minde lidt mere om de forhold, vi skal hjem til i de første måneder af Superligaen," slutter Rasmus Falk.

Stream træningskampene
Du kan streame vores tre træningskampe i Portugal her på fck.dk - lørdag kl. 18 venter IF Elfsborg på Estadio Algarve.