Jacob Neestrup

Neestrup: Godkendt præstation, men heller ikke mere

“Alt i alt var det en godkendt præstation, men heller ikke mere,” sagde cheftræner Jacob Neestrup efter 4-1-sejren over Elfsborg, hvor vi først for alvor satte os på spillet i den sidste halve time, hvor vi gik fra 1-1 til 4-1.

“Det positive er blandt andet, at vi scorer fire mål og er ret effektive på de chancer, som vi skaber. Og efter at vi indledte begge halvlege dårlige, så blev vi bedre og bedre, efterhånden som halvlegene skred frem.”

“Men der er stadig noget at arbejde med. Vi ved, der kommer perioder, hvor modstanderen er mere på bolden og bedre end os, og der skal vores bundniveau være højere. Og så må de simpelthen ikke score sådan et mål efter et indkast oppe på midten.”

“Det var fint at blive matchet godt af et hold, der kom masser af intensitet og energi, så vi fik kamp til stregen i store dele af kampen. Men de var lidt hårde ved Mo i første halvleg, og hvis man endelig skal bremse en mand, der er alene igennem, så hiv dog i trøjen i stedet for at sparke ham ned på den måde,” sagde Neestrup.

Mohamed Daramy
Mo måtte bide i græsset tre gange efter hårde sammenstød, men kunne heldigvis fortsætte. Foto: Lars Rønbøg, FrontzoneSport