Rasmus Falk

Falk før Silkeborg: Handler om momentum og gensynsglæde

Lørdag venter der igen 3F Superliga, når løverne tager imod Silkeborg i Parken. En modstander, som Rasmus Falk kender godt:

Stor respekt til Silkeborg
"Vi har selvfølgelig stor respekt for Silkeborg IF og Kent Nielsen og den måde hans hold spiller på. Silkeborg vandt også senest 2-0 hjemme mod FC Nordsjælland, så vi forventer også at de kommer med en masse momentum,” siger Rasmus Falk og fortsætter:

”Jeg har også selv haft fornøjelsen af at have Kent Nielsen som træner, og vi ved at Silkeborg altid er et hold, som er sat rigtig godt op. Vi ved, at det er et godt spillende hold, som har et højt teknisk niveau.”

Et krævende kampprogram
Midtbanemanden kan spille sin Superliga-kamp nummer 199 for Byens Hold, hvis han skulle få spilletid på lørdag, og kan se tilbage på mange kampe på det seneste:

”Der er ingen tvivl om, at det er et krævende kampprogram, vi er i gang med både for spillere og stab. Men vi elsker og nyder også at være i dette tætte program, fordi det betyder også, at vi gør det godt,” forklarer Falk.

En god trupsammensætning
”Der er tilkommet en masse kvalitet, men vi har stadig en mange unge spillere, som udfordrer og kan bidrage med en masse. Jeg mener selv, at vi har en god trupsammensætning lige nu, med stor konkurrence på alle pladser, så det kræver også at alle er skarpe til træning og i kamp," fortæller Falk og fortsætter:

"Vi har erstattet kvalitet med kvalitet. Det er blandt andet også det, der gør, at vi fortsat er ubesejrede, og vi kører på og fortsætter, som vi har gjort hidtil. Men sæsonen er stadig ung, og vi tager selvfølgelig en kamp ad gangen, men vi kender også betydningen af at få en god start i Superligaen. Og de europæiske kampe, som vi spiller i øjeblikket, ved vi også er sæsondefinerende for F.C. København."

Gensynsglæde
”Vi nyder altid at spille i Parken, og vi ser frem til at spille foran fansene igen. Og vi skal fortsætte den gode stime vi er inde i, fordi det bliver ved med at give momentum til holdet. Det bliver gensynsglæde i morgen, og fansene har forhåbentlig sparet energi til vores næste par hjemmekampe!" lyder det fra Rasmus Falk med et smil.

Kampen mod Silkeborg IF spilles lørdag eftermiddag kl. 16.00 og kan ses på 6'eren / discovery+, og du kan finde din plads til opgøret her.