Roony Bardghji

1-3-nederlag i Parken

Det begyndte godt, da Roony Bardghji scorede allerede i fjerde minut, efter Diogo brød et Silkeborg-opspil, og Elyounoussi spillede Roony helt fri i feltet.

Elyounoussi var selv ved at øge kort efter, og i de første 20-25 minutter af kampen sad vi fuldstændig på spillet.

Efterhånden fik Silkeborg gang i deres pasningsspil og havde bolden meget, men vores påpasselige defensiv holdt dem helt fra chancer, indtil et hjørnespark i tillægstiden.

Det blev forlænget til fjerneste stolpe, hvor Pelle Mattsson fik den over stregen i to forsøg, efter at Grabara reddede i første omgang.

Vi kom umiddelbart godt ud til 2. halvleg, men efter en lille times tid bragte Alexander Lind gæsterne foran på en friløber, som desværre opstod i forbindelse med, at Nicolai Boielsen faldt og tog sig til knæet og måtte humpe fra banen.

Efter et par gode FCK-tilbud til at udligne slog Silkeborg kontra med 20 minutter igen, og Callum MCcCowatt headede bolden ind fra nært hold.

Trods intenst FCK-pres i resten af kampen lykkedes det ikke at fremtvinge flere scoringer, og mestrene led derfor sæsonens første nederlag foran 23.832 tilskuere.

Fire dage til playoff-braget
Ugen byder på yderligere to hjemmekampe, og i første omgang gælder det den altafgørende playoff-returkamp mod Raków Chestochowa, hvor over 30.000 allerede har sikret sig en plads.