Rasmus Falk ankommer til Parken i den nye Les Deux-kollektion

Falk før Derby: Speciel kulisse med fed tænding og intensitet

Nedtællingen er begyndt til det store påskebrag på mandag, hvor vi med en sejr kan indlede Mesterskabsspillet med at gå forbi Brøndby i tabellen.

”Vi glæder os til at komme i gang med slutspillet og ser frem til at starte med et Derby i Parken med alt hvad det kan give os i en helt speciel kulisse med fed tænding og intensitet!” lyder det fra Rasmus Falk.

”En Derby-sejr er altid vigtig, men det er klart, at når stillingen er som den er, så vil en sejr betyde rigtig, rigtig meget. Det ved vi, det ved de, det ved alle.”

”Vi møder et hold, der har gjort det rigtig godt i sæsonen, men vi er også trygge ved det vi selv kan, og for os handler det om få kampen over på vores præmisser og vise hvor godt et fodboldhold, vi er.”

Mange vil tage point fra hinanden i stærk Top 6
”Vores mindset er, at vi skal vinde ligaen igen, og derfor skal vi gå ind til alle kampe, som om de er finaler. Vi vil jo gerne spille mod de bedste så meget som muligt, og nu får vi lov til to gange at møde de hold, som sammen med os er de bedste herhjemme. Og så vil vi selvfølgelig også gerne vise, at vi er bedst, når vi møder de bedste.”

”Alle kampe bliver derfor ekstremt vigtige, og jeg tror, at der er mange hold, der kommer til at tage point fra hinanden, for jeg synes, at den Top 6 vi har i år, den er rigtig, rigtig stærk, selv om jeg godt ved, at Silkeborg er faldet lidt i kadence efter vinterpausen. Og alle nu møder hinanden indbyrdes, så er det klart, at selv om alle point tæller, så er der endnu mere forskel på en sejr og et nederlag.”

Ambitionen er klar: Tredje titel i træk
”Så der venter to virkelig spædende måneder, hvor det hele skal afgøres. Det er fedt, det er det, vi gerne vi, og vores fokus er udelukkende på, at vi skal hæve trofæet for tredje sæson i træk,” slutter Rasmus Falk.

>> Billetsalg åbnet til FCK-SIF, FCK-AGF og FCK-FCM

Spillerne har fri i dag, onsdag, men træner dagligt kl. 11 de kommende dage. Bemærk dog at søndagens træning er lukket for fans og medier.