Rasmus Falk

Falk før Derby: Dejligt med mange store og fede opgaver

“Det bliver en fed kamp - blandt mange fede kampe i øjeblikket,” siger Rasmus Falk før søndagens Derby i Brøndby.

“Vi tager selvfølgelig derud for at hente tre point, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at få det lykkes!"

"Det bliver et opgør med masser af intensitet mellem to hold, der ligger i toppen. Det er altid kampe med en masse fight, og en masse dueller, men jeg håber også, at vi kan få vores dygtige spillere sat i scene og få kampen over på vores præmisser. Så har vi størst mulighed for at lave det resultat, som vi gerne vil have.”

>> Praktisk tilskuerinfo om Derby

Nyder at spille mange kampe
Det er løvernes tredje store kamp på en uge efter lørdagens topkamp i Farum og Champions League-kampen i Istanbul, som begge endte 2-2.

“Det er dejligt, at der er mange store og fede opgaver lige nu, og vi nyder at spille mange kampe. Vi er i en rytme og en zone, hvor det hele tiden handler om at være klar til den næste store opgave, men det har vi heldigvis for vane at skulle i F.C. København, så det er vi klar til."

"Vi ved, hvordan vi skal arbejde i det, og vi har en masse mennesker omkring os, der optimerer tingene for os, så for os handler det bare om at præstere, når vi er inde på banen."

Derby nr. 25
Falk kan på søndag spille sit Derby nr. 25, og han har scoret en enkelt gang - sejrsmålet i 3-2-sejren i foråret 2019, som til gengæld også var supervigtigt. Ikke kun fordi vi dermed gjorde rent bord i sæsonens fire Derbyer - det sikrede os også mesterskabet med tre runder tilbage af sæsonen.