fans

Få 3 kampe fra 79,- med abonnement

Vi går en travl måned imøde med en masse hjemmekampe og bla. tre Superligakampe i Telia Parken indenfor 29 dage. Derfor minder vi om, at du med et abonnement kan få alle tre Superliga-hjemmekampe fra 79,- pr. måned for en voksen*.

Med et abonnement får du adgang til alle hjemmekampe i Superligaen og Pokalturneringen*, forkøbsret til europæiske kampe samt 10% i Fanshoppen og Telia Parkens boder. Derudover får du - ligesom ved køb af sæsonkort - automatisk medlemskab af VoresKBH (over 15 år) eller Klub Leo (t.o.m.14 år) med alle de fordele, det indebærer.

Abonnementsløsningen er et supplement til de velkendte sæsonkort, som giver dig mulighed for et billigt kort med adgang til enten Sektion 12, DFDS Familietribunen eller Nedre C.

>> Bestil abonnement nu og vær klar til søndagens kamp 

Husk også at kortet ikke er personligt, og der findes en masse fleksible muligheder for nemt at udlåne det til enkelte kampe. Læs mere her.

abonnementspriser

>> Køb dit abonnement her

Vil du have europæiske kampe på dit kort, så kan du vælge et Platin- eller Guldkort som et klassisk sæsonkort. Platinkortet indeholder alle europæiske kampe, og Guldkortet indeholder alle europæiske kvalifikationskampe -  find mere info om disse kort her 

* Min. prisen er for bindingsperioden på 6 md. Abonnementet kan derefter opsiges med et varsel på løbende betalingsmåned + 1 måned.