Alle kortpladserne på Sektion 12 er solgt

Vi har nu lukket for salget af alle typer sæsonkort og abonnementer til Sektion 12 (Nedre Unibet), da kapaciteten til kortholdere er fyldt op.

Sektion 12 har udviklet sig markant siden starten i 2006, og er i dag en internationalt anerkendt fan-scene for den vokale opbakning og et utal af flotte og kreative tifoer. Det er ikke mindst blevet demonstreret på de store europæiske aftner i København. Senest mod Atalanta, hvor også sammenspillet med resten af stadion og især Nedre C igen gav en ekstra dimension til en flot aften i Telia Parken.

Kom på venteliste
Vi forventer pt. ikke, at kort til Sektion 12 kommer i generelt salg i den nærmeste fremtid. Har man stor interesse i at få en fast plads på Sektion 12, anbefaler vi derfor, at man skriver sig op på følgende venteliste: fck.dk/s12venteliste

Så snart ledige pladser igen kan tilbydes, vil vi kontakte folk i kronologisk rækkefølge efter opskrivning. Jo hurtigere du skriver dig op, jo længere fremme på ventelisten er du altså. Så skynd dig at skrive dig på listen, hvis du vil have tilbuddet.

Stadig mulighed for at tage en ven med på S12
Selvom du ikke har sikret dig kort til kampene, vil det stadig være muligt at købe billetter til Sektion 12 til vores Superligakampe, da vi har reserveret et mindre antal billetter, som kun tilbydes i enkeltsalg. Vi anbefaler dog at købe i god tid. 

Grunden til, at vi reserverer et mindre antal billetter til hver kamp er, at vi ønsker at give vores sæsonkortholdere på Sektion 12 en mulighed for at tage en ven med til en kamp, samt at give muligheden til folk, der ønsker at se, om Sektion 12 er en tribune for dem.

Vi har stadig sæsonkort og abonnementer i salg til de øvrige tribuner, hvor vi anbefaler Nedre C (Nedre Carlsberg), som er vores legendariske fantribune, der har båret holdet frem siden 1995.

Du kan finde en plads her: billet.fck.dk

Vi takker for den flotte opbakning og glæder os til at se jer!