eSuperliga trofæ

eSuperligaen skydes i gang den 3.november

Tirsdag den 3. november skydes eSuperligaen i gang igen, og det bliver dermed den femte sæson, hvor der skal dystes om trofæet i det sprit nye FIFA21.

Kampene bliver som tidligere sendt på Viaplay og TV3 Max, og her kan du altså følge vores 3 FIFA-spillere. Der er revanche til gode i forhold til sidste sæson, hvor det blev til et noget ærgerligt nederlag til OB i Playoffs.

F.C. København har ellers som et af de eneste hold kvalificeret sig til Playoffs hver sæson, og jagter atter trofæet og størstedelen af præmiepuljen på 365.000 kroner.

Ny spiller hentet ind til holdet
Som i sidste sæson består holdet af Marcus “Marcuzo” Jørgensen og Mads “MadsR” Rosendal, men de to stærke spillere har fået selskab af det 18-årige stortalent Mikkel "LordHjorth" Hjorth Bach, der trods sin unge alder allerede har international erfaring.

Bliv publikum – gratis!
Du kan som altid blive en del af publikummet og heppe på drengene i studiet på Jenagade 22, 2300 København S. Det er gratis, og alt hvad du skal gøre er at udfylde en formular på eSuperligaens hjemmeside: https://esuperliga.dk/publikum/

 

Kampprogrammet eSuperligaen

Kampprogrammet eSuperligaen