Agge og Marcuzo

eSuperliga: Premiere på sæson 2

Tirsdag aften starter sæson 2 af eSuperliga, hvor F.C. København i første runde tørner sammen med Lyngby på den virtuelle grønsvær.

Kampen starter klokken 21.00 og F.C. København stiller med August ”Agge” Rosenmeier og Marcus ”Marcuzo” Jørgensen.

Sæson 2 af eSuperliga løber til midten af april, hvor vinderholdet tager størstedelen af præmiepuljen på 365.000 kroner.

"Vi glæder os meget til at komme i gang med sæsonen. Der er flere rigtig dygtige hold, og Danmark har en utrolig stor talentbase, men vi går naturligvis efter guldet, som vi altid gør, når vi stiller op," siger August ”Agge” Rosenmeier, der er en af F.C. Københavns tre spillere.

"Vores hold er stærkt, og vi føler os som en enhed, der støtter hinanden. Selvom vores primære lineup bliver August og jeg, så er Mads en vigtig brik på holdet også," siger Marcus ”Marcuzo” Jørgensen om sidste mand på holdkortet, Mads ”MadsR” Rasmussen. Han fik debut som kompetitiv FIFA-spiller i sidste sæson og overraskede de fleste i grundspillet.

Discovery, Divisionsforeningen og Dreamhack står bag eSuperligaen, der transmitteres på både CANAL9 og Dplay. Det er ganske kendte ansigter, der guider seerne igennem sæson 2, hvor kampene spilles tirsdage og onsdage.

Signe Amtoft er vært, mens bl.a. Jesper Simo sidder med ved kommentatorbordet sammen med kyndige FIFA-eksperter.

Datoen for eSuperliga Finales og lokationen for eventen er endnu ikke offentliggjort.

Støt F.C. København: Kom gratis til eSuperliga
Du kan blive publikum og støtte F.C. København på tirsdag og onsdage i studiet på Østerbro. Det er gratis, og du søger om at blive publikum her:

>> Kom gratis til eSuperliga