En svær kamp

Med søndagens tragiske hændelse, hvor en 24-årig mand mistede livet efter en faldulykke i PARKEN, synes fodbold ikke længere vigtig.

I F.C. København har alle vore tanker i de seneste dage kredset om den afdøde mands familie og venner samt de mange hundrede personer, der overværede ulykken på nært hold.

Umiddelbart før aftenens pokalkamp mod OB vil der blive afholdt et minuts stilhed, og begge holds spillere vil bære sørgebind under kampen. Derudover vil der på et afsnit af Nedre C være et afspærret område, hvor kondolencer og blomster vil blive lagt.

Jeg vil endnu engang sende mine varmeste hilsner og dybeste medfølelse til den afdødes familie.

Tak til Nedre C
På et splitsekund i søndags blev vi alle mindet om, at livet er dyrebart, og at vi skal gøre en ekstraordinær indsats for at passe på det og på hinanden. I den forbindelse vil jeg gerne sende en stor tak til alle, der var involverede i den desværre forgæves redningsaktion på Nedre C i søndags. Fra de tilskuere, der skabte arbejdsro på ulykkestedet, til de årvågne og professionelle vagter, samaritter og læger.

I aften vil vi kort og værdigt mindes afdøde, inden vi igen lader bolden rulle i PARKEN. Den overgang kan synes brutal, og vi kunne alle have ønsket os mere tid til at bearbejde den tragiske hændelse, men livet må trods alt gå videre.

Afslutningsvis velkommen til spillere, ledere og tilskuere fra OB.

Med venlig hilsen

Flemming Østergaard