Det er stadig mange som kommer med blomster

Her to dage efter den tragiske ulykke i PARKEN, er der stadig mange som ønsker at vise deres medfølelse med den afdødes familie og fortsat lægge blomster og kondolencer uden for C-tribunen i PARKEN. Klubben har derfor besluttet først at flytte blomsterne med mere ind i PARKEN onsdag klokken 12.00. Her vil det hele (undtagen levende lys grundet sikkerheden) være samlet i et område på Nedre C-tribune.

Vi har fået mange henvendelser fra tilskuere, som gerne vil medbringe blomster og andre kondolencer til kampen onsdag aften. I er alle sammen velkomne til det. Af sikkerhedsmæssige grunde opfordrer klubben til, at der ikke medbringes levende lys, men alle er selvfølgelig velkomne til at medbringe blomster eller andre personlige hilsener.

Tilskuere der IKKE har plads på Nedre C-tribune, kan aflevere blomsterne til kontrollørerne ved indgangen, og de vil sørge for at disse også bliver lagt sammen med de øvrige hilsener på Nedre C-tribune.

Alle kan være på deres sædvanlige pladser
Mange fans har ytret ønske om at stå på deres sædvanlige plads på Nedre-C til kampen mod OB i morgen. Klubben vil sørge for, at det område hvor folk kan lægge blomster, ikke forhindrer tilskuere i at benytte deres sædvanlige plads.