En af de rigtig svære

I løbet af en sæson løber man ind i sejre uafgjorte og nederlag. Et af de steder, hvor samtlige SAS Ligahold har problemer med at skrabe point sammen, er på det stadion, som Byens Hold skal besøge søndag.

SAS Arena ligger græs og tribuner til, når FC Midtjylland tager imod F.C. København søndag klokken 17.30. F.C. København har i to forsøg indtil videre ikke været dygtige nok til at få point med hjem fra Herning, og i søndagens kamp er det mere end vigtigt, at de hvidklædte løver går fra banen med point på kontoen.

Det er spidset til i toppen af SAS Ligaen. F.C. København, AaB og FCM kæmper indædt om den UEFA-Cup-givende andenplads. De danske mestre kan - specielt med en sejr - stå med særdeles gode kort på hånden før de sidste runder i ligaen afvikles. FC Midtjylland er derimod formentlig pisket til at vinde kampen, men det er jo heller ikke uvant for Ulvene at vinde det det flotte stadion i Herning.

Hans Backe må undvære Hjalte Nørregaard og Álvaro Santos på grund af karantæner. Stærke Balázs Rabóczki har pådraget sig en fiberskade og sidder også over. Til gengæld er Peter Møller tilbage efter endt karantæne, hvilket også gælder for Lars Jacobsen.

Gall eller Kihlstedt?
Det største spørgsmål op til kampen bliver nok, om det bliver Royal League-helten Benny Gall, der skal vogte målet, eller om tilbagevendte Magnus Kihlstedt får chancen for at stå i dette forår. Benny Gall tog et par vigtige forsøg i den ordinære spilletid mod IFK Göteborg, og blev som bekendt nærmest udødeliggjort efter den mere eller mindre historiske straffesparkskonkurrence, der fulgte efterfølgende i Royal League finalen.

Under alle omstændigheder er der lagt op til en intens kamp i Herning. Tredje gang må være lykkens gang for F.C. København - nu skal der point med hjem (og gerne tre af slagsen, tak).