Elias Jelert

Elias Jelert: Det bliver den vildeste dag!

Elias Jelert glæder sig til en storslået søndag i Parken, når han og holdkammeraterne skal løfte DM-pokalen endnu engang efter opgøret mod Randers FC i sidste spillerunde.

"Jeg tror, det bliver den vildeste dag på søndag," siger Elias Jelert.

"Jeg husker sidste spillerunde i sidste sæson, hvor det først for alvor blev afgjort til allersidst. Den AaB-kamp, hvor vi vandt 3-0 for et års tid siden var rigtig fed."

"Men jeg tror faktisk, at det bliver endnu federe denne gang. Fordi vi kan nyde hele dagen endnu mere, nu hvor mesterskabet allerede er sikret, og fordi vi har været igennem så meget som hold på vejen til guldet i denne sæson."

København klar til kæmpe guldfest
Udover opgøret mod Randers er der et tætpakket program linet up med alt fra guldmarch til guldfest i Fælledparken før og efter kampen.

"Det bliver skønt at fejre det hele i Parken og dele endnu et stort øjeblik med vores fans, der har jo nærmest har overgået sig selv i denne sæson."

"Vi fornemmer, at København er klar til en kæmpe guldfest, og med et fyldt Parken, godt vejr, tifo, badedyr og alt muligt andet, kan det ikke undgå at blive en stor dag. Og vi glæder vi os allesammen utroligt meget."

Mere stolt denne gang
Inden sidste spillerunde er der fire point ned til FC Nordsjælland, mens DM-titlen blev sikret med tre point ned til FC Midtjylland sidste år.

"Afgørelsen på de seneste to sæsoner minder meget om hinanden, for det har jo været tæt helt til det sidste."

"Men jeg er faktisk mere stolt af mesterskabet i år, fordi jeg har spillet en endnu større rolle på holdet end i fjor, og også har gjort det sammen med flere af mine rigtig gode venner som Clem, Valde, Hákon, Marko og de andre unge. Så på den måde er det endnu større denne gang," forklarer Elias.

I sidste sæson spillede den snart 20-årige back 11 kampe på vejen mod guldet, mens han i denne sæson har været i aktion i 25 af de 31 kampe hidtil - og bidraget med et enkelt mål og fem oplæg.

Kampen på søndag er udsolgt men kan følges direkte på TV3+/Viaplay med kampstart kl. 17.00.

>> Læs mere om søndagens program for guldfesten