Eksklusivt fanevent vender tilbage

Eksklusivt fanevent vender tilbage

Det er med stor glæde, at vi i år kan præsentere den tredje udgave af det eksklusive fanarrangement, F.C. København INSIDE. 

F.C. København INSIDE foregår i år den 26. februar fra klokken 18-22 i Hall of Carlsberg. 

Som sæsonkortholder er du automatisk medlem af vores loyalitetsprogram, VoresKBH. Og som lovet i forbindelse med lanceringen af VoresKBH, bliver det de sæsonkortholdere med flest opsparede loyalitetspoint, der får førsteret til nogle af de mest eksklusive events. Derfor vil medlemmerne med flest opsparede point i løbet af sæsonen modtage en mail med en invitation til F.C. København INSIDE. Det har ingen indflydelse på invitationsprocessen, om man allerede har benyttet flere af sine point på nogle af fordelene – konkurrencer, auktioner, merchandisekøb, mm. 

Det sker til F.C. København INSIDE 

Igen i år kommer du helt med ind i maskinrummet i din klub. Du får endda mulighed for at stille spørgsmål til beslutningstagerne, når administrerende direktør, Anders Hørsholt, manager, Ståle Solbakken, teknisk direktør, Johan Lange, og manager i School of Excellence, Sune Smith-Nielsen, udgør panelet i spørgerunden, som vi i år – efter ønske fra mange deltagere – gør til en endnu mere fremtrædende del af arrangementet. 

Derudover løfter vi også til F.C. København INSIDE sløret for den nye tredjetrøje, som er blevet til i samarbejde med klubbens fans, der har haft afgørende kliks med i designet ved at give deres meninger til kende i Fanpanelet. 

Og ja, så afholder vi heller ikke et F.C. København INSIDE uden en lækker omgang mad og drikke. Vi disker op med en lækker buffet og vores hovedsponsor, Carlsberg, med noget til tørsten.

Det endelige program vil blive offentliggjort senere på FCK.DK.

Vi glæder os til at byde velkommen til F.C. København INSIDE.


Sådan gik det sidst i F.C. København INSIDE