Kom forbi FCK MegaStore og Fanstore i julen

Efterårsferie: Santin og Claudemir skriver autografer

Det er efterårsferie, og det fejrer F.C. Københavns merchandisebutik på Øster Alle, FCK MegaStore, med en masse spændende aktiviteter og gratis slik til alle børn og barnlige sjæle hele ugen.

Tirsdag, torsdag og fredag fra klokken 14.00 til 14.30 til flere FCK-spillere kigge forbi butikken og skrive autografer. Tirsdag bliver det Cesar Santin og Claudemir, torsdag kigger Martin Vingaard og Pierre Bengtsson forbi, mens Lars Jacobsen og TK kigger forbi fredag.

Har du nogensinde haft lyst til at spille XBOX mod en FCK-spiller? Så får du muligheden nu. Hvad dag kan man i butikken deltage i konkurrencen, og den heldige vinder skal så samme dag klokken 14.30 spille FIFA13 mod en af F.C. Københavns spillere. Der er præmier til de bedste, og der sættes blandt andet en XBOX på højkant i konkurrencen.

Hver dag i efterårsferien kan du også deltage i en skattejagt i MegaStore, hvor børn kan vinde fede præmier fra butikken. Du kan også deltage i en tegnekonkurrence, hvor vi hver dag også trækker lod om spændende FCK-præmier.

F.C. København MegaStore har åbent mandag til fredag fra 10.00 til 17.30, og lørdag fra 10.00 til 14.00.

Vi håber at se rigtig mange af jer til nogle hyggelige dage i F.C. København MegaStore i efterårsferien!