Diogo Gonçalves

Diogo: Parken er fantastisk

Søndag fik Diogo Goncalves sin hjemmedebut med en 1-0 sejr over AaB foran 31.633 tilskuere, og dermed oplevede portugiseren for første gang live-stemningen i Parken.

Virkelig specielt at opleve
”Parken er fantastisk," siger Diogo.

"Jeg havde set videoer og fået fortalt om stemningen, men det var virkelig specielt at opleve det selv. Der var massiv opbakning fra start til slut, og det gav en masse energi nede på banen.”

”Jeg har været heldig at spille på store stadioner i min karriere, men Parken er helt ærligt et af de bedste, jeg har oplevet i forhold til stemningen. Jeg glæder mig meget til at spille der igen.”

Vi kan blive endnu stærkere
Diogo Goncalves er startet inde i forårets to første Superligakampe og er OK tilfreds.

”Det er gået fint, synes jeg. Der er stadig ting, jeg skal forbedre i forhold til at bygge endnu stærkere relationer på banen, men jeg synes, at vi har leveret to gode kampe på hver sin måde," vurderer han.

"Jeg er meget positiv i forhold til, at vi kan blive endnu stærkere som hold, og til at jeg kommer endnu mere ind i spillet og sætter mit præg."

"Lige nu arbejder jeg for at lære og for at hjælpe holdet bedst muligt, og vi har to hjemmekampe mere i denne uge, hvor jeg håber at kunne bidrage til to sejre mere,” slutter Diogo.

I første omgang venter pokalkampen mod Vejle i aften kl. 20 i Parken. Du kan finde din plads til den kamp her på billet.fck.dk.

>> Find åbningstider m.m. i Tilskuerinformation