Jacob Neestrup

Neestrup: Ikke overraskende at afgørelsen faldt i den sidste halve time

”Man ser typisk i de her kampe, hvor modstanderen står meget lavt og kompakt, at det er svært i starten, men at det bliver lettere efterhånden som tiden går, og det var vel også det, vi så i dag,” sagde cheftræner Jacob Neestrup efter 2-0-sejren over Vejle.

Begge målene faldt i den sidste halve time, og begge af indskiftede spillere, Daramy og Claesson.

”Vejle er for mig at se et Superligahold, der tilfældigvis bare er i 1. division nu, og de gør alt hvad de kan for at gøre det svært for os. Så de skal også have credit for det kampbillede, vi så i dag.”

”Men selv om vi spillede en lidt blandet 1. halvleg, så kommer vi stadig til 2-3 chancer, og var vi kommet tidligt foran, var det måske gået anderledes."

"Men vi fortsætter med at trykke på efter pausen og maser dem jo nærmest helt tilbage. Og uden at vi giver så meget som én eneste chance væk, for de er jo på intet tidspunkt tæt på at score.”

”2-0 er et fint udgangspunkt inden returkampen, og jeg synes bare, det er ærgerligt, at der er halvanden måned mellem kampene. Men det er ikke fordi, det ændrer så meget i vores tilgang, jeg synes bare, det er længe,” konstaterede Neestrup.

Heldigvis er der ikke længe til, at vi igen ses i Parken – allerede søndag kl. 18.30 kommer OB på besøg i tredjesidste runde af Grundspillet. Find din plads til kampen her på billet.fck.dk.