Derfor blev det nummer 32 til Bendtner

Nicklas Bendtner trækker i trøje nummer 32, som tidligere bl.a. er blevet båret af Danny Amankwaa og Peter Møller. For mange er netop nummeret 32 et ikonisk nummer med Møller på ryggen, men der er dog en rigtig god forklaring på, at det netop blev 32 til Nicklas Bendtner.

"Nicklas fik en række valgmuligheder, og blandt disse var 32 og ikke f.eks. 52 eller andre. Vi vil gerne holde os indenfor en vis nummerrække i F.C. København, således at det passer med størrelsen på truppen. Og 32 var en af mulighederne, og dem som kender til historien herinde, ved at det nummer har en speciel klang, og selvom den har været båret af andre end Peter Møller siden dengang, så kunne vi ikke se noget mere oplagt, end at den skulle Nicklas have." 

"Hvis der er nogle, som kan bære den trøje, så er det Nicklas Bendtner. Han fik selv valgmulighederne, og efter en god snak omkring nummer 32 og historien bag, så gav det god mening. Det er vigtigt, at det er Bendtner i F.C. København, og ikke Bendtner i Arsenal eller andre klubber. Han skal kunne skrive sin egen historie i FCK," fortæller Daniel Rommedahl, Director of Football Operations & International Affairs i F.C. København.

>>KØB DIN BENDTNER TRØJE HER