Mohamed Daramy

Daramy på landsholdet: Noget man aldrig glemmer

Mohamed Daramy blev tirsdag eftermiddag for første gang udtaget til A-landsholdet og kan dermed få debut i starten af september, når Danmark møder Skotland, Færøerne og Israel i VM-kvalifikationen.

Og den milepæl betyder meget for den 19-årige kantspiller, der har fået en superstart på sæsonen.

"Jeg er virkelig stolt over at være blevet udtaget til A-landsholdet. Det er noget, man aldrig glemmer, og det bliver rigtig spændende at møde ind i lejren i næste uge og vise sig frem. Og så må vi se, om jeg gør det godt nok til også at komme i kamp," siger Mohamed Daramy.

'Mo' er født i Danmark men fik først dansk statsborgerskab i januar 2020 og senere debut i rødt og hvidt i en U19-landskamp mod Tyskland i september samme år, hvor han scorede sejrsmålet. Og siden er det altså gået stærkt.

"Jeg vil gerne takke alle i klubben for at have hjulpet mig hertil. Det er kun ét år siden, at jeg spillede min første ungdomslandskamp for Danmark overhovedet, så det er vildt at være nået så langt allerede. At gå fra en U19-landskamp sidste år, over at spille på U21-landsholdet og nu helt til det 'rigtige' landshold, er virkelig stort for mig. Og jeg kan ikke vente med at komme i gang. Men først og fremmest har vi en utrolig vigtig kamp med klubben på torsdag," slutter Mohamed Daramy.

>> Kom ind til kampen mod Sivasspor på torsdag. Find din plads her!

>> Enighed med AFC Ajax om Daramy

>> Se den store dokumentarserie om Daramy