Mohamed Daramy

Daramy hædret med KB’s mindepokal 'Granen': En stor ære

I forbindelse med vores ene moderklub KB’s fødselsdag 26. april fik Mohamed Daramy overrakt mindepokalen 'Granen', der er blevet uddelt siden 1944 og gennem tiden har været i hænderne på mange store spillere. 

”Det er en stor ære. Der er mange legender, som har fået den pris, så det er fantastisk for mig at blive en del af sådan en flot liste,” siger 17-årige Mohamed Daramy.

Mindepokalen uddeles hvert år til årets KB-talent, og blandt tidligere modtagere kan nævnes spillere som Morten Falch, Claus Nielsen, Hjalte Nørregaard, William Kvist, Thomas Delaney, Andreas Cornelius og senest Jonas Wind. 

”Det er en fed måde at få sat fokus på talenterne i KB, får når man kigger på listen over vindere, så kan man virkelig se, at der er mange talenter, som er kommet rigtig langt,” siger Mohamed Daramy, som også er bevidst om, at der med hæderen følger et vist ansvar. 

”Man kan vel godt sige, at prisen forpligter lidt, så jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for bare at fortsætte og bide mig fast på førsteholdet, og jeg er endnu mere motiveret nu,” siger Daramy. 

Vil du selv dykke ned i historien? Se listen over tidligere vindere af Granen.