Imerco tribunen i Telia Parken

Danmark-Peru på storskærm i Telia Parken

Lørdag den 16. juni kan du opleve Danmarks nøglekamp mod Peru på storskærm i Telia Parken - der er gratis adgang for op til 26.000 tilskuere.

Det kan lade sig gøre som følge af et samarbejde mellem TV 2 og Telia Parken.

Kampen vises på en særlig storskærm på 22 x 12 meter (264 kvadratmeter) - en af de største, hvis ikke dén største, storskærms-visning i Danmark og sandsynligvis i hele Europa.
 
Når de 20.000 pladser på plænen er optaget, og når de 6.000 siddepladser på et par af tribunerne er besat, lukkes dørene.
 
Le Mans-opvarmning & VM-optakt før kampen
Portene til det unikke VM-arrangement åbnes klokken 14.00, og i de første tre timer kan du se Le Mans-optakt og de første timer af 24-timers-løbet.
 
Fra klokken 17.00 er der fodboldoptakt direkte fra Telia Parken til Danmarks første VM-opgør, der har kampstart klokken 18.00. Efter kampen må fodboldfesten fortsætte et andet sted, da Telia Parken lukker klokken 20.30.

Der arbejdes på, at kampen kan vises på storskærmen i den ekstra skarpe tv-kvalitet Ultra HD/4K.

"Det er aldrig set før ved et storskærmsarrangement i dén størrelse, så det er enestående, hvis vi kan få en Ultra HD-visning til at lykkes. Og vi arbejder benhårdt for det," siger produktionschef Klaus Bøgeholdt fra TV 2 Sport.

Opdatering 17. maj: TV 2 Sport bekræfter, at kampen vises i Ultra HD/4K
 
Tørvejrs-garanti
Uanset vejret i København 16. juni garanterer TV 2 og Telia Parken tørvejr. Arrangørerne følger nøje med i vejrudsigterne, og tre dage inden kampen besluttes det, om taget skal køres hen over Danmarks nationalstadion.