Eden Arena

Billetter til udekampen mod Slavia Prag

Der har som forventet været stor efterspørgsel på billetter til udekampen mod Slavia Prag den 8. november, og p.t. er alle vores tildelte billetter reserveret af VoresKBH-medlemmer.

Vi råder over 5% af billetterne på stadion svarende til 1.035 billetter, men vi er i dialog med Slavia Prag om muligheden for at få flere. Det er dog svært, fordi de har et mindre stadion, og der endnu er lang tid til kampen.

Opdatering 11. oktober: Der bliver ikke åbent salg af billetter til vores fanafsnit. Listen af opskrevne VoresKBH-medlemmer er så stor, at de billetter der ikke afhentes i første omgang - samt de ca. 150 ekstra billetter vi har fået fra Slavia Prag - tildeles de næste på VoresKBH-ventelisten.
 
Vi ved, at nogle på forhånd har købt rejse og hotel uden at have billet og uden at være klar over, at VoresKBH-medlemmer ville få fortrinsret til salget. Vi vil derfor drøfte med vores SLO-team og Fanklubben, hvordan vi fremover afklarer samt informerer om ”salgsmetoden”.

Samtidig vil vi dog opfordre til, at man - hvis man mangler informationer – kontakter vores kundeservice eller SLO-teamet eller Fanklubben, inden man fastlægger sine rejseplaner. Uanset metoden er der dog altid en risiko ved at købe rejse før billet, når efterspørgslen viser sig at overstige udbuddet, og vi er naturligvis kede af, hvis vi ikke kan opfylde alles ønsker.
 
Vi er i øvrigt blevet spurgt, om Slavia-billetterne udstedes med navn påtrykt – det gør de ikke, heller ikke til VoresKBH-medlemmer. Dvs at man selv kan vælge, om man vil lade en anden benytte sin billet, når blot vedkommende kan fremvise gyldigt Away-kort ved stadion.