Spillerne går på banen

Billetinfo for Pokalfinalen

Opdateret 09.05.2023 kl. 14.30

Vi kan nu tilføje til nedenstående, at forkøbsretten for dem med sæsonkort, kort-abonnement eller billet-abonnement starter i morgen (onsdag den 10. maj) kl. 10:00. Forkøbsretten udløber torsdag den 11. maj kl. 10:00. Vi kontakter alle med sæsonkort, kort-abonnement eller billet-abonnement direkte via e-mail. Efter fristens udløb, vil en evt. ny gruppe (efter loyalitetspoint) blive informeret via e-mail om et muligt salg af overskydende billetter fra gruppe 1.

                                                                              

Torsdag d. 18. maj kl. 17:00 møder vi AaB i Pokalfinalen 2023. Til dette opgør er vi blevet tildelt hele B-tribunen og halvdelen af C-tribunen (C9, C10, C12, C13, C14 og C15) samt dele af A-tribunen (A1, A2, A4 og A6). Grundet tekniske udfordringer er tidspunktet for salgsstarten pt. ikke fastsat. Mere info følger.

Tidspunkt for start af billetsalg pt. ikke på plads
Grundet tekniske udfordringer hos Divisionsforeningens billetleverandør kan vi pt. ikke fastsætte et tidspunkt for, hvornår salget af billetter kan starte. Så snart dette kendes, vil vi informere yderligere herom.

Sådan forløber salget til Pokalfinalen
Vores fankapacitet vil blive fordelt ud fra loyalitetspoint. Salget forgår på billet.fck.dk, og billetprisen er 300 kr. for både voksne og børn på alle F.C. København-afsnit. Alle aldersgrupper skal have en billet.

Sæsonkortholdere, kort-abonnenter og billet-abonnenter med minimum 560 loyalitetspoint får 24 timers forkøbsret, som fastsættes og kommunikeres, når tidspunktet for salgets start er fastlagt. Fans med adgang til salget vil kunne tilgå alle ledige pladser, hvorfor der ikke er garanti for særligt tribuneafsnit eller fast plads. Vi kontakter alle sæsonkortholdere, kort-abonnenter og billet-abonnenter via e-mail med yderligere information om salget, når tidspunktet for salget er på plads.

Sæsonkortholdere og kort- & billet-abonnenter med færre end 560 loyalitetspoint, vil løbende blive kontaktet direkte via e-mail, såfremt det bliver muligt at tilbyde adgang til billetsalget. 

Det vil være muligt at købe billetter til medfans, hvis ens venner også har adgang til billetsalget via deres loyalitetspoint, og hvis man er oprettet som vennegruppe i billetsystemet. Se hvordan I opretter en vennegruppe her. 

Vi forventer som udgangspunkt ikke åbent salg.

B-tribunen vil være stemningstribune med aldersgrænse på minimum 15 år 
B-tribunen kender vi som Sektion 12 til vores hjemmekampe i Parken, og tribunen vil til Pokalfinalen også fungere som det primære afsnit for stemningsskabende fans. Der vil til kampen være en aldersgrænse på minimum 15 år for fans på B-tribunen. OBS: Da der til finalen ikke er reserverede pladser/afsnit, er der ikke garanteret adgang på B-tribunen for vores Sektion 12-kortholdere og -abonnenter.