Khouma Babacar

Babacar er ikke spilleberettiget mod PSV

UEFA har meddelt, at Khouma Babacar ikke får lov til at spille vores to kampe mod PSV på grund af to spilledages karantæne efter en udvisning i 2020.

UEFA anerkender, at F.C. København - da vi tilmeldte ham på spillerlisten til forårets europæiske kampe - var i god tro på grund af manglende oplysninger om karantænen i transfersystemet TMS, men trods det tillader UEFA ikke, at vi registrerer en anden spiller.

Det italienske fodboldforbund og det tyrkiske forbund, hvor Babacar spillede, da han fik det røde kort, har ikke anført i TMS systemet, at der forelå karantæner omkring spilleren.

”Det er en ærgerlig situation forud for et par vigtige kampe," siger Peter Christiansen.

"Vi har ikke oplevet en lignende situation, men fremover sørger vi for at undersøge alle registreringer en ekstra gang. I sidste ende er det jo vores ansvar."

”Men vi vil selvfølgelig stadig sende et konkurrencedygtigt hold på banen. Kampene mod PSV er en styrkeprøve, vi alle ser frem til, og vi kommer til at angribe kampene med alt, hvad vi har”, siger Peter Christiansen.

Babacar er spilleberettiget i europæiske kampe efter de to kampe mod PSV.

Vi spiller den første kamp mod PSV på torsdag kl. 21 i Eindhoven, og der er returkamp i Parken torsdag den 17. marts, kl. 18.45.