Peter Ankersen

Ankersen før AGF: Vi skal være knivskarpe

Søndag venter der et brag af en kamp mellem København og Aarhus, når vi møder AGF på udebane. En kamp, som Peter Ankersen glæder sig til og forventer bliver tæt:

Marginaler og detaljer bliver afgørende
”Vi skal gribe det an, som vi har gjort det hele foråret - og det lyder lidt kedeligt måske, men det er virkelig én kamp ad gangen," siger Peter Ankersen.

"Det er meget tæt, og derfor er hver enkelt kamp bare helt vildt vigtig, og man må ikke lade sig friste af lige at se en kamp eller to frem og begynde at spekulere i dem."

”Det hjælper ikke noget at se frem, hvis vi tager til Aarhus og leverer en dårlig præstation. Det handler om at minimere fejl og være knivskarpe i de afgørende kampe, for det kan blive marginaler og detaljer, der gør, om man får tre, et eller ingen point med fra dem."

AGF har været godt kørende
FCK er forårets bedste hold resultatmæssigt, hvor det er blevet til 21 point, mens AGF har været det næstbedste målt på forårets kampe, hvor begge hold kun har tabt en enkelt kamp og hentet 17 point.

”Det gælder om virkelig at være på og se på, hvad vi gjorde godt sidste gang vi var i Aarhus," fortsætter Ankersen.

"De har været godt kørende længe, og det er virkelig et svært hold at møde, og det er vi vel vidende om. Så vi ved, at det bliver en svær kamp, men hvis vi fortsætter vores takter fra det seneste halve års tid, så spår jeg os gode muligheder for et godt resultat."

Bred trup med masser af kvalitet
Peter Ankersen, der i øvrigt kan runde sin kamp nr. 250 for løverne på søndag, har stor tro på kvaliteten af truppen.

”Jeg synes, at hvis man ser på tiden efter nytår, så har vi været det bedste hold."

"Vi har en bred trup med masser af kvalitet, og vi har en stor gruppe, der har været her længe og prøvet det før og ved, hvad det drejer sig om."

"Det betyder meget, at vores fantastiske unge talentfulde spillere har nogle, de kan læne sig op ad i den her fase, så jeg synes, at vi står godt,” slutter Peter Ankersen.

Du kan se og høre meget mere til Peter Ankersen i den seneste udgave af ”Klubhuset”, som du finder i vores app eller på tv.fck.dk.