Akinkunmi Amoo

Amoo efter første FCK-mål: Dejligt at fansene går glade hjem

19-årige Akinkunmi Amoo spillede søndag sin første FCK-kamp fra start - og scorede sejrsmålet allerede i det 7. minut af opgøret mod FC Nordsjælland. En stor dag for den hurtige højrekant.

"Jeg er så glad for at score mit første mål i dag! Det betyder meget for mig og min familie. Det var fedt at blive matchvinder og sikre sejren, selvom vi skulle have scoret flere mål i kampen. Det krævede hårdt arbejde at få de tre point, men sådan skal det også være," siger Akinkunmi Amoo og fortsætter:

"Det er dejligt at kunne hjælpe holdet og samtidig sørge for, at fansene går glade hjem. Det var en vigtig sejr og vi har fuld fokus på mesterskabet."

Bliver bedre og bedre
Kampen mod FCN var Amoos første fra start siden skiftet fra svenske Hammarby i januar.

"Det var dejligt at få chancen fra start, men jeg har endnu mere at bidrage med jo tættere på topformen jeg kommer. Vi bliver også bedre og bedre som hold, og mere sammenspillet, jo flere kampe vi spiller. Så jeg ser virkelig frem til slutspillet efter landskampspausen," lød det fra en glad Amoo, der fik den første time på banen, inden han blev afløst af Roony Bardghji.

Mulig landsholdsdebut i vente
Nu venter en lang rejse til hjemlandet Nigeria, hvor Amoo er udtaget for første gang til det nigerianske landshold, der møder Ghana i to VM-kvalifikationskampe.

"Det er rigtigt stort for mig at skulle med landsholdet for første gang. Jeg flyver afsted i morgen, og det bliver rigtigt spændende for mig. Det er nogle utroligt vigtige kampe for landsholdet, der kæmper for at komme med til VM-slutrunden, og jeg er glad for at være udtaget," slutter Amoo. 

>> Se programmet for Mesterskabsspillet