Allbäck: En vital sejr

Allbäck: En vital sejr

Marcus Allbäck:
- Det er selvfølgelig dejligt at score igen, men det absolut vigtigste er at vi får de tre point. Nu kan vi se frem til vinterpausen med visheden om at vi har seks point ned til de nærmeste forfølgere. Der er kæmpe forskel på at være foran med seks point, frem for tre. Det var måske ikke en glimrende kamp at kigge på, men som sagt får vi en vital sejr over Randers i efterårets sidste SAS Liga-kamp.

Fredrik Berglund:
- Hvis man kunne score på alle sine chancer, ville jeg have scoret en 4-5 mål i dag, men sådan er det ikke altid i fodbold. Vi får tre point og jeg scorer en enkelt – mit 50. SAS Liga-mål. Jeg synes min første halvsæson i F.C. København er forløbet fint: For holdet er det gået super godt og for mig personligt ,er det gået rigtig godt.

Michael Gravgaard:
- Sidste efterår havde vi fire point ned til andenpladsen, denne gang har vi seks, så det er da en forbedring. Jeg synes at det er en rigtig, rigtig flot præstation, set i lyset af hvor mange kampe vi har skullet spille her i efteråret. Vi har været mentalt stærke gennem hele efteråret og det kan vi godt klappe os selv på skulderen ad – for at bruge at rigtig FCK-udtryk. Selvom jeg håber at det går Randers godt, vil jeg selvfølgelig altid vinde når vi møder dem.

Ståle Solbakken:
- Vi skulle have lukket og slukket den kamp længe inden Randers fik reduceret. Særlig Fredrik Berglund var lidt uheldig med nogle store chancer, men sådan er det nogle gange. Vi vinder og har seks point ned til andenpladsen og det er det vigtigste. Det har måske været det bedste efterår i klubbens historie, med rigtig mange point i SAS Ligaen, en førsteplads og en kvalifikation til Champions League, med sejre over Ajax og Manchester United.