Foto: Carl Redhead
Zanka årets talent 2008

Årets Talent 2008: Mathias Zanka

Fodboldspillerne i Danmark samt de danske udlandsprofessionelle har kåret Mathias Zanka Jørgensen til Årets Talent 2008.

I denne sæson er han for alvor blevet en fast del af københavnernes bedste mandskab. Han er både fysisk stærk og hurtig og spiller med en knusende ro - en næsten unaturlig tilgang til tingene for en kun 18-årig fodboldspiller.

- Det er imponerende, hvad han allerede har opnået med noget, der ligner en stamplads på et meget stærkt FCK-hold. Der er ingen tvivl om, at Mathias har en stor fremtid foran sig på landsholdet, og hans talent skal nok sørge for, at han kommer langt i sin fodboldkarriere, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland, til deres egen hjemmeside.

Det er spillerne i Danmarksturneringen samt de danske udlandsprofessionelle, der vælger Årets Talent, som Spillerforeningen introducerede i 1999.

Tidligere vindere inkluderer profiler som Daniel Agger, der fik æren i både 2004 og 2005, Nicklas Bendtner, der vandt prisen sidste år, Christian Poulsen samt Thomas Kahlenberg, der også modtog prisen to gange, hhv. i 2002 og 2003.

F.C. København ønsker Zanka et stort tillykke med prisen!