Spillerjubel

6-1 i forrygende forårspremiere

Selv om der ikke ligefrem var forår i luften, nærmede det sig forårskådhed, da løverne sendte OB hjem med et 6-1-nederlag!

Vi ejede bolden næsten konstant de første 10-12 minutter, men havde indledningsvis svært ved at nedbryde den solide OB-defensiv.

Men tålmodighed er en af mange dyder, som drengene mestrer - og mens første halvdel af halvlegen blev ret begivenhedsløs, så kan man ikke sige det samme om anden halvdel!

Først bankede Thomsen en returbold ind efter fremragende forarbejde af Falk, der vendte rundt uden om feltet, satte et par mand og smed et giftigt indlæg indover. Efter en halv time øgede Ankersen til 2-0 med et klassemål, hvor han tog en Skov-aflevering med i feltet, fintede sin modstander væk og bankede bolden ind med venstre. Og i halvlegens sidste minut fik Skov en dødbold-mulighed lige uden for feltet, som han udnyttede med usvigelig sikkerhed.

Efter pausen øgede Zeca til 4-0 efter pausen - efter at have afdriblet fire mand (!) fik han hjælp fra en for kort fynsk tilbagelægning og prikkede bolden forbi Grytebust.

OB fik pyntet lidt på resultatet efter en times tid efter et hjørnespark, men da de et kvarter før tid nedlagde Falk lige uden for feltet, vidste man jo næsten hvad der ville ske... Og ganske rigtigt - Skov hamrede bolden utageligt i netmaskerne!

De to 17-årige Mohamed Daramy og Ahmed Daghim fik de sidste 10 minutter på banen - og for Daghims vedkommende var det Superliga-debut. Og med lidt held var mindst én af dem kommet på tavlen i et forrygende københavnsk powerplay i de sidste minutter... i stedet noterede Robert Skov endnu et hattrick, da han øgede til 6-1 fra 11-meter pletten på kampens sidste spark!