Mohamed Daramy

Ståle: Vi var meget effektive

”Jeg havde selvfølgelig ikke regnet med en 6-1-sejr, og sejrens størrelse var nok var lidt i overkanten, men vi var meget effektive, Vi spillede godt i perioder, de havde svært ved at følge med i andre perioder, og vi har også perioder, hvor vi kan spille bedre," sagde Ståle Solbakken.

At vi manglede Fischer og N’Doye var naturligvis ærgerligt, men vi klarede os fint ude de to:

”Når det går så godt i dag, er det fordi alle kender konceptet. Wind og Pieros er jo også gode fodboldspillere, Thomsen falder godt ind i spillet – og Skov, han har jo været vores matchvinder i nogle kampe nu. Jeg synes også, at Falk har udviklet sig rigtig godt som central midtbanespiller, så alle kender deres rolle, også når Fischer og N'Doye ikke er med. Vi vil da gerne have de to med, de har jo nogle kvaliteter som få i Superligaen har, men det er ikke sådan, at vi ikke kan klare os uden dem. Men forhåbentlig har vi alle med til fuld træning i slutningen af næste uge”.

Foråret byder ikke på samme antal kampe som i efteråret:

”Vi var lidt slidte frem mod vinterpausen, men jeg synes, at vi klarede os godt igennem de mange kampe – og vi kan jo lide at spille mange kampe. Men den første kamp efter vinterpausen er altid svær, både fysisk og måske psykisk for nogle, så det var godt at komme igennem dagens kamp”. 

”Hvis ikke jeg skal vælge Skov som dagens Man of the Match, bliver det Zeca. Han var den bedste spiller i de sidste 5-6 kampe i efteråret - og det fulgte han op på i dag med endnu en rigtig god kamp”.

Næste opgave for Ståles tropper er næste søndag, hvor vi skal en tur til Randers.