5-0 sejr til FCK over Trelleborg

5-0 sejr til FCK over Trelleborg

Fredag til middag mødte F.C. København vores svenske naboer fra Trelleborg, og det var et besøg som Byens Hold slap klart bedst fra … 

Af Jan Eliassen

Da Byens Hold har en lang række spillere af sted i national tjeneste, så var det derfor en noget anderledes trup end normalt der udgjorde dagens startopstilling: 

Nathan Coe 

Danni Jensen - Jacob Albrechtsen - Mikael Antonsson - Niclas Jensen 

Saban Özdogan - William Kvist - Rasmus Würtz - Mads Laudrup 

José Junior - Ailton Almeida

Trelleborg er placeret midt i Allsvenskan, og klubben har ikke tabt de seneste 10 spillerunder. og så sent som i søndags besejrede Trelleborg de, måske, kommende svenske mestre fra Kalmar FF. 

Dagens kamp endte med en overbevisende 5-0 sejr til F.C. København, og efter kampen sagde træner Ståle Solbakken til FCK.DK: 

- Det gik vældig godt. Trelleborg stillede i noget nær stærkeste opstilling, og det er et hold der jo lige har slået det svenske førerhold Kalmar. På trods af dette, så førte vi alligevel med 3-0 ved halvleg. Kampen viser at vi har en trup der rummer mange individuelle kvaliteter. Ailton var i dag i særklasse, scorer 4 mål og lægger desuden op til Mads Laudrups 3-0 mål. 

Ståle Solbakken var i det hele taget meget tilfreds med den indsats der blev ydet i dag: 

-  Vi spiller os vel frem til 10 chancer, og giver kun 2 chancer væk til Trelleborg. Så jeg er meget tilfreds, der bliver ydet en professionel indsats af alle mand, og dem der til daglig måske føler, at de ikke får spilletid nok, viser at de er klar, men jeg er også yderst tilfreds med de etablerede spilleres indsats. 

Facts

1 – 0, Ailton Almeida

2 – 0, Ailton Almeida

3 – 0, Mads Laudrup

4 – 0, Ailton Almeida

5 – 0, Ailton Almeida

  

 

 

Fotos: Patrik Jensen